6970719535 Μιχαήλ Κόρακα 23-25, Αθήνα 10445
 
 
 

Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις - Κεραμοσκεπές - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Πλακάκια - Ελαιοχρωματισμοί - Αλουμίνια | Αθήνα Αττική


Η επιχείρηση οικοδομικών εργασιών ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, με έδρα τη Αθήνα Αττικής, από το 1993 δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των γενικών ανακαινίσεων, για κατοικίες, κτίρια, τρούλους εκκλησιών, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή κεραμοσκεπών όπως παραδοσιακές ξύλινες στέγες, σοφίτες, κιόσκια, χαγιάτια, βεράντες και πέργκολες, δημιουργώντας έργα που αντέχουν στον χρόνο, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες και υλικά άριστης ποιότητας.

Είτε πρόκειται για ριζικές αλλαγές, είτε απλά για μια ανανέωση, τα πολύπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση, επισκευή ή την ανανέωση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα στην Αθήνα και σε όλο το νομό Αττικής.

Καλέστε μας στο 6970 719 535


 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε πάνω από 30 χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των γενικών ανακαινίσεων, προσφέροντας σύγχρονες εργασίες, προσαρμοσμένες σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να αποπερατώσουμε πληθώρα οικοδομικών εργασιών, παρέχοντας ποιοτικό και στιβαρό έργο, μιας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά έτσι ώστε τα έργα που παραδίδουμε να έχουν υψηλή ποιότητα, άριστη αισθητική και αντοχή στο χρόνο.

ΜΕΡΑΚΙ & ΜΑΣΤΟΡΙΑ

ΜΕΡΑΚΙ & ΜΑΣΤΟΡΙΑ

Έχοντας θέσει σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε κτιρίου και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ