6970719535 Μιχαήλ Κόρακα 23-25, Αθήνα 10445
hero image

 

 
 


Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις - Κεραμοσκεπές - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Πλακάκια - Ελαιοχρωματισμοί - Αλουμίνια | Αθήνα Αττική


Η επιχείρηση οικοδομικών εργασιών ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, με έδρα τη Αθήνα Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών πάνω από 30 χρόνια, εγγυώμενη για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας μπροστάρη τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Διατηρώντας μακρόχρονη συνεργασία με ιδιώτες αλλά και μηχανικούς, αρχιτέκτονες ή διακοσμητές, παραδίδουμε ποιοτικά, καλαίσθητα και στη καλύτερη τιμή αποτελέσματα, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει καταθέτοντας τις ανάγκες, τις ιδέες και τα έργα τους, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο την τεχνογνωσία εκείνη που μας οδηγεί στο να προσφέρουμε άμεσες, σωστές και μ’ αντοχή στο χρόνο λύσεις.

Καλέστε μας στο 6970 719 535

 
 
 
 
 


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ


Η επιχείρηση οικοδομικών εργασιών ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ με έδρα την Αθήνα Αττικής, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει παντός είδους οικοδομικές εργασίες και κατασκευές όπως κεραμοσκεπές, ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, πλακάκια, μονώσεις, θερμοπροσόψεις κ.α. σε όλο το νομό Αττικής.

Εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, του κατάλληλου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε και πάντοτε με ειλικρίνεια κι επαγγελματισμό, φροντίζοντας να είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας κάθε χώρος ιδιωτικός ή επαγγελματικός σας παραδίνουμε όπως κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κ.α., πάντα μες τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.


 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6970 719 535
κι εμείς θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία χρειάζεστε!